Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

6. 10. – 17. 10. 2025

Po dobu prázdnin druhé menu 


 Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,-Kč

 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka – Pórková s vejcem (1,3,7)
  1) Špagety aglio olio se sýrem (1,3,7)
  2) Vepřový steak s fazolky a slaninou, hranolky (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Bramboračka (1,3,7)
  1) Mexické fazole (1,3,7)
  2) Plněné bramborové knedlíky uzeným, zelí (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Fazolová (1,7,9)
  1) Hrachová kaše, vrtule, pečivo (1,7)
  2) Smažený Cordon bleu, brambory, tatarka (1,3,5,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Uzená s kroupami (1,3,7,9)
  1) Kuřecí směs po myslivecku rýží (1,3,7)
  2) Uzené maso s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
 
   
Pátek: Polévka – Česneková (1,7)
  1) Palačinky s marmeládou nebo tvarohem, ovocem, šlehačka
  2) Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7)
   
13. 10.  Pondělí: Polévka – Květáková (1)
  1) Zapečené těstoviny (1,3,7)
  2) Segedínský guláš houskový knedlík (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Vývar s rýží a hráškem (1,3,7)
  1) Špagety carbonara (1,3,7)
  2) Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Luštěninová (1,7)
  1) Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  2) Kuřecí steak, rozmarýnová omáčkou, hranolky (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Bramborová (1,3,7)
  1) Vepřová játra na cibulce, rýže (1,7)
  2) Smažený hermelín, brambory, tatarka (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Gulášová (1,7)
  1) Noky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)
  2) Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)