Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

28. 7. – 22. 8. 2025

Po dobu prázdnin druhé menu 


 Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,-Kč

 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka – Květáková (1,3,7)
  1) Čevapčiči, brambory, cibule, hořčice (1,3,5,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Čočková s párkem (1)
  1) Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7)
  2) -----
   
Středa: Polévka – Vývar se zeleninou (1,7)
  1) Špagety ragů se sýrem (1,3,7)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Frankfurtská (1)
  1) Pečené kuřecí stehno, rýže (1,3,7)
  2) -----
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,3)
  1) Smažený vepřový řízek, brambory (1,3,7)
  2) -----
   
4. 8.  Pondělí: Polévka – Kuřecí vývar (1,7,9)
  1) Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Zeleninová (1,7)
  1) Vepřové maso na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
  2) -----
   
Středa: Polévka – Luštěninová (1,3,7,9)
  1) Kuřecí plátek se sýrem a slaninou, hranolky, kečup (1,3,7,9)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Drštková (1,7,9)
  1) Kuřecí maso na šťávě, těstoviny (1,3,9)
  2) -----
   
Pátek: Polévka – Kulajda (1,3,7,9)
  1) Masová směs se zeleninou, rýže (1,3,7)
  2) -----
   
11. 8. Pondělí: Polévka – Bramboračka (1,7)
  1) Kuřecí gyros s hranolky nebo rýží (1,3,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Chalupářská (1,7)
  1) Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,9)
  2) -----
   
Středa: Polévka – Zeleninový vývar (1,3,7,9)
  1) Kuřecí plátek na paprice, těstoviny (1,7)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Fazolová (1,7)
  1) Pečené maso, zelí, knedlík nebo brambory (1,3,7)
  2) -----
   
Pátek: Polévka – Gulášová (1,7)
  1) Smažený kuřecí řízek, vař.brambory (1,3,7)
  2) -----
   
18. 8.  Pondělí: Polévka – Česneková (1)
  1) Rajská omáčka, masové kuličky, knedlík nebo těstoviny (1,3,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Frankfurtská (1,7)
  1) Vepřový Habaděj, brambory, pikantní omáčka (1,3,7)
  2) -----
   
Středa: Polévka – Čočková (1, 7)
  1) Kuřecí plátek s broskví zapečený sýrem, hranolky (1,3,7)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Cibulová (1,7)
  1) Guláš z vepřového masa, houskový knedlík (1,3,7)
  2) -----
   
Pátek: Polévka – Zelňačka (1,7)
  1) Vepřové maso na kari, hranolky nebo rýže (1,3,7)
  2) -----
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)