Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00
výletní restaurace "U Křivé vrtule"
TÝDENNÍ MENU
28. 7. – 22. 8. 2025
Po dobu prázdnin druhé menu
Po dobu prázdnin druhé menu
Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,-Kč
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)
Seznam hlavních potravinových alergenů
Pondělí: | Polévka – Květáková (1,3,7) |
1) Čevapčiči, brambory, cibule, hořčice (1,3,5,7) | |
2) ----- | |
Úterý: | Polévka – Čočková s párkem (1) |
1) Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7) | |
2) ----- | |
Středa: | Polévka – Vývar se zeleninou (1,7) |
1) Špagety ragů se sýrem (1,3,7) | |
2) ----- | |
Čtvrtek: | Polévka – Frankfurtská (1) |
1) Pečené kuřecí stehno, rýže (1,3,7) | |
2) ----- | |
Pátek: | Polévka – Česnečka (1,3) |
1) Smažený vepřový řízek, brambory (1,3,7) | |
2) ----- | |
4. 8. Pondělí: | Polévka – Kuřecí vývar (1,7,9) |
1) Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7) | |
2) ----- | |
Úterý: | Polévka – Zeleninová (1,7) |
1) Vepřové maso na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9) | |
2) ----- | |
Středa: | Polévka – Luštěninová (1,3,7,9) |
1) Kuřecí plátek se sýrem a slaninou, hranolky, kečup (1,3,7,9) | |
2) ----- | |
Čtvrtek: | Polévka – Drštková (1,7,9) |
1) Kuřecí maso na šťávě, těstoviny (1,3,9) | |
2) ----- | |
Pátek: | Polévka – Kulajda (1,3,7,9) |
1) Masová směs se zeleninou, rýže (1,3,7) | |
2) ----- | |
11. 8. Pondělí: | Polévka – Bramboračka (1,7) |
1) Kuřecí gyros s hranolky nebo rýží (1,3,7) | |
2) ----- | |
Úterý: | Polévka – Chalupářská (1,7) |
1) Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,9) | |
2) ----- | |
Středa: | Polévka – Zeleninový vývar (1,3,7,9) |
1) Kuřecí plátek na paprice, těstoviny (1,7) | |
2) ----- | |
Čtvrtek: | Polévka – Fazolová (1,7) |
1) Pečené maso, zelí, knedlík nebo brambory (1,3,7) | |
2) ----- | |
Pátek: | Polévka – Gulášová (1,7) |
1) Smažený kuřecí řízek, vař.brambory (1,3,7) | |
2) ----- | |
18. 8. Pondělí: | Polévka – Česneková (1) |
1) Rajská omáčka, masové kuličky, knedlík nebo těstoviny (1,3,7) | |
2) ----- | |
Úterý: | Polévka – Frankfurtská (1,7) |
1) Vepřový Habaděj, brambory, pikantní omáčka (1,3,7) | |
2) ----- | |
Středa: | Polévka – Čočková (1, 7) |
1) Kuřecí plátek s broskví zapečený sýrem, hranolky (1,3,7) | |
2) ----- | |
Čtvrtek: | Polévka – Cibulová (1,7) |
1) Guláš z vepřového masa, houskový knedlík (1,3,7) | |
2) ----- | |
Pátek: | Polévka – Zelňačka (1,7) |
1) Vepřové maso na kari, hranolky nebo rýže (1,3,7) | |
2) ----- | |
|