Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

18. 2. 2019 – 1. 3. 2019
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

 

Pondělí: Polévka – Selská s žampiony (1,7)
  1) Čočka na kyselo s vrtulí, okurek (1,7)
  2) Výpečky, špenát, brambor (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Vývar z jarní zeleniny (9)
  1) Salát z čerstvé zeleniny, kuřecí nugetky (1,7)
  2) Segedinský guláš, houskový knedlík (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Chalupářská (1,7)
  1) Těstovinový salát z kuřecím masem  (1,3,7)
  2) Steak s pepřovou omáčkou,peč.brambor (1,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Italská s těstovinou (1,3,7)
  1) Bavorské vdolky s povidlím (1,3,7)
  2) Bramboráčky nebo rýže s masovou směsí (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Cibulačka (1)
  1) Mexické fazole s uzeným masem, pečivo (1,3,7)
  2) Smažený řízek, brambor (1,3,7)
   
Od 25. 2. 2019   Pondělí: Polévka – Bramboračka (1,7)
  1) Zapečené těstoviny s uzeninou (1,3,7)
  2) Špíz, hranolky, tatarka (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Vývar s nudlemi (1,7)
  1) Lečo s vrtulí, pečivo (1,3,7)
  2) Lasagne se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Čočková s klobásou (1,7)
  1) Smažená treska, brambor, tatarka (1,3,4,7)
  2) Vepř.kostky na paprice, houskový knedlík (1,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Květákový krém (1,7)
  1) Halušky se zelím a slaninou (1,3,7)
  2) Vepř. steak se sázeným vejcem,hranolky (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (3)
  1) Bramborový guláš, pečivo (1,3,7)
  2) Smažený hermelín brambory, tatarka (1,3,7)
   

Menu 1: 80,- Kč

Menu 2: 90,- Kč

 

Ke každému menu nápoj za zvýhodněnou cenu 10,- Kč (nealko, nebo malé pivo)