Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

3. 8. – 21. 8. 2020
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

 

Pondělí: Polévka –  Špenátová (1,3,7)
 
  1) Čevapčiči, brambory, cibule, hořčice (1,3,5,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Čočková s párkem (1)
  1) Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7)
  2) -----
   
Středa: Polévka – Vývar se zeleninou (1,7)
  1) Špagety ragů se sýrem (1,3,7)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Frankfurtská (1)
  1) Brynzové halušky se špekem (1,3,7)
  2) Francouzské brambory, okurek (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,3)
  1) Smažený vepřový řízek, brambory (1,3,7)
  2) -----
   
10. 8.  Pondělí: Polévka – Kuřecí vývar (1,7,9)
  1) Smažený karbenátek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Zelňačka (1,7)
  1) Špíz z vepřového masa, hranolky (1)
  2) -----
   
Středa: Polévka – Kulajda (1,3,7,9)
  1) Kuřecí maso na šťávě, těstoviny (1,3,7,9)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Luštěninová (1,7,9)
  1) Vepřový a kuřecí plátek se sýrem, pečené brambory (1,3,9)
  2) -----
   
Pátek: Polévka – Česneková (3,7,9)
  1) Vepřové maso na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9)
  2) -----
   
17. 8.  Pondělí: Polévka – Gulášová (1,7)
  1) Kuřecí gyros  s hranolky nebo rýží (1,3,7)
  2) -----
   
Úterý: Polévka – Chalupářská (1,7)
  1) Vepřový steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,9)  
  2) -----
   
Středa: Polévka – Zeleninový vývar (1,3,7,9)
  1) Kuřecí plátek na paprice, těstoviny (1,7)
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Fazolová (1,7)
  1) Pečené maso, zelí, knedlík nebo brambory (1,3,7)
  2) -----
   
Pátek: Polévka – Bramboračka (1,7)
  1) Smažený kuřecí řízek, vař.brambory (1,3,7)
  2) -----
   

 

Cena menu včetně malého pití 100,- Kč

 
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)