Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

17. 3. – 28. 3. 2025

Menu č.3: Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,- Kč


Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka - Masový vývar (1,3,7)
  1) Hrachová kaše s vrtulí, pečivo (1,3,7)
  2) Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,7)
   
Úterý: Polévka - Bramboračka (1,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny s kuřecími masem (1,3,7)
  2) Smažený kuřecí řízek, brambory, tatarka (1,3,7)
   
Středa: Polévka - Luštěninová (1,7)
  1) Těstoviny zapečené s uzeninou, okurek (1,3,7)  
  2) Vepřové maso na houbách, rýže (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka - Drštková (1,3,9)
  1) Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3,7)
  2) Smažená vepřová játra, vař. brambor, tatarka (1,3,7)
   
Pátek: Polévka - Cibulačka (1,7)
  1) Mexické fazole s uzeninou, (1,3,7)
  2) Pečená krkovice, zelí, brambory (1,3,7)
   
24. 3.  Pondělí: Polévka - Masový vývar s rýží (1)
 
  1) Noky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)
  2) Smažený sýr, brambory, tatarka (1,3,7)
   
Úterý: Polévka - Krupicová (1,7)
  1) Povidlové knedlíky s mákem a cukrem (1,3,4,7)
  2) Kung pao (kuřecí,vepřové), rýže (1,3,7)
   
Středa: Polévka - Kulajda s vejcem (1,3,7)
  1) Čočka na kyselo s vtrulí, okurek, pečivo (1,3,7)
  2) Vepřová kotleta se sýrem a slaninou, hranolky (3,7)
   
Čtvrtek: Polévka - Chalupářská (1,3,7)
  1) Treska v bylinkovém těstíčku, vařený brambor (1,3,7)
  2) Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, knedlík (1,3,7)
   
Pátek: Polévka - Česnečka (1,3,7)
  1) Játrová omáčka s rýží (1,3,7)
  2) Moravský vrabec, kapusta, brambory (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)