Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

3. 11. – 14. 11. 2025

Po dobu prázdnin druhé menu 


 Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,-Kč

 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka – Masový vývar s rýží (1)
  1) Treska v bylinkovém těstíčku, vařený brambor (1,3,4,7)
  2) Vepřový kotlet, hranolky, pepřová omáčka (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Česnečka (1,3,7)
  1) Bavorské vdolečky s povidlím a tvarohem (1,3,7)
  2) Kung pao (kuřecí, vepřové), rýže nebo krokety (1,7)
   
Středa: Polévka – Dýňová (1,3,7)
  1) Penne s kuřecím masem a smetanou (1,3,7)
  2) Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Špenátová (1,3,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny s kuřecími smaženky (1,3,7)
  2) Vepřová kotleta se sýrem a slaninou, hranolky (3,7)
 
   
Pátek: Polévka – Zeleninová (1,7)
  1) Vepřové rizoto sypané sýrem (1,3,7)
  2) Tortilla s kuřecími kousky a zeleninou, hranolky (1,3,7) 
   
10. 11.  Pondělí: Polévka – Bramboračka (1,7)
  1) Hrachová kaše s vrtulí, pečivo (1,3,7)
  2) Holandský řízek, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Husí vývar (1,3,7)
  1) -----
  2) Moravský vrabec, zelí, houskový knedlík (1,3,7)
 

Husy a kačeny dle objednávky (1,3,7) 

   
Středa: Polévka –  Kapustová (1,9)
  1) Povidlové knedlíky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  2) Špíz z vepřového a kuřecího masa americké brambory  
   
Čtvrtek: Polévka – Zeleninová (1,7)
  1) Mexické fazole s uzeninou (1,3,7)
  2) Vepřové maso na houbách, rýže (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Čočková (1,3,7)
  1) Těstoviny zapečené s uzeninou, okurek (1,3,7)
  2) Kuřecí steak s rozmarýnovou omáčkou, hranolky
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)