Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

6. 1. – 17. 1. 2020
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

 

Pondělí: Polévka – Dýňová (1,7)
  1) Rizoto sypané sýrem, okurek (1,7)
  2) Vepřové kotleta s fazolkami vař. brambor (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Kuřecí vývar (1)
  1) Salát s čerstvé zeleniny, smaž. treska (1,3,4,7)
  2) Vepřové pečené maso, zelí, knedlík (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Zeleninová (1,7)
  1) Vepřová játra na cibulce, rýže (1,3,7)
  2) Kuřecí steak s broskví a sýrem, hranolky (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Frankfurtská (1,7)
  1) Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
  2) Španělský ptáček s rýží (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Kulajda (1,7)
  1) Zapečené těstoviny, okurek (1,3,7)
  2) Smažený vepřový řízek, brambor (1,3,7)
   
13. 1.  Pondělí: Polévka – Kulajda (1,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny, kuřecí smaženky (1,3,7)
  2) Sekaná pečeně, šťouchané brambory, okurek (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Zelňačka (1,7)
  1) Špagety s mletým masem a sýrem (1,3,7)
  2) Čočka na kyselo s uzeným masem, okurek (1,7)
   
Středa: Polévka – Vývar s těstovinou (1,3,7,9)
  1) Noky s kuřecím masem a špenátem (1,3,7)
  2) Smažený vepřový řízek, brambory (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Chalupářská (1,3,7)
  1) Sladké nudle s perníkem (1,3,7)
  2) Guláš, houskový knedlík (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,7) 
  1) Francouzské brambory, okurek (1,3,7)
  2) Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,7)
   

Menu 1: 80,- Kč

Menu 2: 90,- Kč

 

Ke každému menu nápoj za zvýhodněnou cenu 10,- Kč (nealko, nebo malé pivo)

 
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)