Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

16. 9. – 27. 9. 2024

Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka – Zeleninová (1,3,7)
  1) Smažená treska, vařené brambory (1,3,7)
  2) Kuřecí plátek na paprice, těstoviny (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Vývar s kapáním (1,7)
  1) Penne s kuřecím masem a smetanou (1,3,7)
  2) Hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Dršťková (1,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny a kuřecím masem (1,3,7)
  2) Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Pórková (1,3,7)
  1) Špagety masem sypané sýrem (1,3,7)
  2) Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Kyselice
  1) Povidlový knedlík s vanilkovým krémem (1,3,7)
  2) Kuřecí Kung-pao, hranolky nebo rýže
   
23. 9.  Pondělí: Polévka – Cibulačka (1,3,7)
 
  1)  Mexické fazole, pečivo (1,3,7)
  2) Vep.kotlet na grilu,zelené op.fazolky se slaninou, hranolky  (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Bramborová (1,7)
  1) Halušky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)
  2) Vepřové maso na houbách, rýže (1)
   
Středa: Polévka – Luštěninová (1,7) 
  1) Zapečené těstoviny s uzeninou (1,3,7)
  2) Koprová omáčka s vejcem, houskový knedlík (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Kmínová (1,7)
  1) Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7
  2) Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Gulášová (1)
  1) Hrachová kaše s vrtulí, pečivo (1,7)
  2) Pečené kuřecí stehno, šťouchané brambory (1) 
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)