Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00
výletní restaurace "U Křivé vrtule"
TÝDENNÍ MENU
25. 11. – 6. 12. 2024
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)
Seznam hlavních potravinových alergenů
Pondělí: | Polévka - Vývar z jarní zeleniny (9) |
1) Čočka na kyselo, vejce, okurek (1,7) | |
2) Vepřový steak s nivovou omáčkou, hranolky (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka - Chalupářská (1,3,7) |
1) Salát z čerstvé zeleniny, kuřecí nugetky (1,7) | |
2) Plněná sekaná roláda, šťouchané brambory (1,3,7) | |
Středa: | Polévka – Selská (1,7) |
1) Lasagne se špenátem a kuřecím masem (1,3,7) | |
2)Hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka – Italská s těstovinou (1,3,7) |
1) Lečo s vrtulí, pečivo (1,3,7) | |
2) Vepřové maso po čínsku s rýží nebo hranolky (1,3.7) | |
Pátek: | Polévka – Česnečka (1,3,7) |
1) Špagety Carbonára (1,3,7) | |
2) Smažený kuřecí řízek plněný šunkou sýrem, brambor (1,3,7) | |
2. 12. Pondělí: | Polévka – Hrášková (1,7)
|
1) Smaž.rybí filé se salátem z čerstvé zeleniny (1,3,4,7) | |
2) Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka – Luštěninová (1,7) |
1) Kuřecí plátek se sýrem a slaninou, hranolky (1,7) | |
2) Smažený hermelín, vař. brambor, tatarka (1,3,7) | |
Středa: | Polévka – Valašská kyselice (1,7) |
1) Strapačky se zelím a slaninou (1,3,7) | |
2) Hamburská kýta na smetaně houskový knedlík (1,3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka – Květáková (1,7) |
1) Boloňské špagety (1,3,7) | |
2) Tortilla s kuřecími kousky a zeleninou, hranolky (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka – Krupicová (1,7) |
1) Noky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7) | |
2) Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky (1,3,7) | |
|