Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00
výletní restaurace "U Křivé vrtule"
TÝDENNÍ MENU
22. 4. – 3. 5. 2024
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)
Seznam hlavních potravinových alergenů
Pondělí: | Polévka – Zeleninová (1) |
1) Kuřecí plátek na paprice s těstovinou (1,3,7) | |
2) Maso dvou barev s fazolkami, hranolky, tatarka (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka – Italská s těstovinou (1,7) |
1) Salát z čerstvé zeleniny a kuřecím masem (1,3,7) | |
2) Čevapčiči, brambory, hořčice, okurek (1,3,7) | |
Středa: | Polévka – Kulajda (1,3,7) |
1) Ovocné knedlíky, sypané tvarohem (1,3,7) | |
2) Vepřový ptáček, rýže (1,3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka – Bramboračka (1,7) |
1) Kuřecí plátek se sýrem, hranolky, pikantní omáčka (1,3,7) | |
2) Vepřové maso na smetaně, houskový knedlík (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka – Vývar se zeleninou (1,7) |
1) Čočka s párkem, pečivo, okurek (1,3,7 | |
2) Smažený sýr, vařený brambory, tatarka (1,3,7) | |
29. 4. Pondělí: | Polévka – Vývar s nudlemi (1,7) |
1) Francouzské brambory, okurek (1,7) | |
2) Kuřecí a vepřový flamendr, hranolky nebo bramboráčky (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka – Luštěninová (1,7) |
1) Šulánky s mákem (1,3) | |
2) Vepřová kotleta v těstíčku, brambor, pikantní omáčka (1,3,7) | |
Středa: | Státní svátek - otevřeno 9:00 - 21:00 |
1) ----- | |
2) ----- | |
Čtvrtek: | Polévka – Zelňačka (1,3,7) |
1) Zapečené těstoviny, okurek (1,3,7) | |
2) Vepřový plátek na houbách, rýže (1) | |
Pátek: | Polévka – Česnečka (1,7) |
1) Mexické fazole, pečivo (1,3,7) | |
2) Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7) | |
|