Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

16. 3. – 27. 3. 2020
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

 

Pondělí: Polévka – Dýňová (1,5,7)
 
  1) Játrová omáčka s rýží (1,3,7)
  2) Špíz z vepřového a kuřecího masa pečené brambory (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Pórková s vejcem (1,3)
  1) Halušky s brynzou a slaninou (1,3,7)
  2) Smažený květák, vařené brambory, tatarka (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Fazolová s klobásou (1,7)
  1) Bavorské vdolečky (1,3,7)
  2) Vepřový habaděj, opékané brambory, pikantní omáčka (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Zeleninová (1,7)
  1) Vepřové rizoto, sypané sýrem, okurek (1,3,7)
  2) Křenová omáčka s uzeným masem, houskový knedlík (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,3,7)
  1) Těstoviny s masem a sýrem (1,3,7)
  2) Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
   
23.  3.  Pondělí: Polévka – Houbová (1,7)
  1) Těstoviny se šunkou a hráškem na smetanové omáčce (1,3,7)
  2) Rajská s kuličkami, houskový knedlík (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Chalupářská (1,3,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny, kuřecí nugetky (1,3,7)
  2) Flamendr, bramboráčky nebo rýže (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Uzená s kroupami (1)
  1) Špagety s masem a sýrem (1,3,7)
  2) Hrachová kaše, uzené, okurek, pečivo (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Kmínová s vejcem (1,7)
  1) Mexické fazole, pečivo  (1,3,7)
  2) Pečené kuřecí stehno s rýží (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Česneková (1,7)
  1) Šulánky s mákem (1,3,7)
  2) Vepřový steak na pepřové omáčce, hranolky, tatarka (1,3,7)
   

Menu 1: 80,- Kč

Menu 2: 90,- Kč

 

Ke každému menu nápoj za zvýhodněnou cenu 10,- Kč (nealko, nebo malé pivo)

 
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)