Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

22. 4. – 3. 5. 2024

Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka – Zeleninová (1)
  1) Kuřecí plátek na paprice s těstovinou (1,3,7)
  2) Maso dvou barev s fazolkami, hranolky, tatarka (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Italská s těstovinou (1,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny a kuřecím masem (1,3,7)
  2) Čevapčiči, brambory, hořčice, okurek (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Kulajda (1,3,7)
  1) Ovocné knedlíky, sypané tvarohem (1,3,7)
  2) Vepřový ptáček, rýže (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Bramboračka (1,7)
  1) Kuřecí plátek se sýrem, hranolky, pikantní omáčka (1,3,7)
  2) Vepřové maso na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Vývar se zeleninou (1,7)
  1) Čočka s párkem, pečivo, okurek (1,3,7
  2) Smažený sýr, vařený brambory, tatarka (1,3,7)
   
29. 4.  Pondělí: Polévka – Vývar s nudlemi (1,7)
  1) Francouzské brambory, okurek (1,7)
  2) Kuřecí a vepřový flamendr, hranolky nebo bramboráčky (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Luštěninová (1,7)
  1) Šulánky s mákem (1,3)
  2) Vepřová kotleta v těstíčku, brambor, pikantní omáčka (1,3,7)
   
Středa: Státní svátek - otevřeno 9:00 - 21:00
  1) -----
  2) -----
   
Čtvrtek: Polévka – Zelňačka (1,3,7)
  1) Zapečené těstoviny, okurek (1,3,7)
  2) Vepřový plátek na houbách, rýže (1)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,7)
  1) Mexické fazole, pečivo (1,3,7)
  2) Smažený kuřecí řízek, brambor, tatarka (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)