Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00

 

výletní restaurace "U Křivé vrtule"

 

TÝDENNÍ MENU

25. 11. – 6. 12. 2024

Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)

Seznam hlavních potravinových alergenů

 

Pondělí: Polévka - Vývar z jarní zeleniny (9)
  1) Čočka na kyselo, vejce, okurek (1,7)
  2) Vepřový steak s nivovou omáčkou, hranolky (1,3,7)
   
Úterý: Polévka - Chalupářská (1,3,7)
  1) Salát z čerstvé zeleniny, kuřecí nugetky (1,7)
  2) Plněná sekaná roláda, šťouchané brambory (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Selská (1,7)
  1) Lasagne se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)
  2)Hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Italská s těstovinou (1,3,7)
  1) Lečo s vrtulí, pečivo (1,3,7)
  2) Vepřové maso po čínsku s rýží nebo hranolky (1,3.7)
   
Pátek: Polévka – Česnečka (1,3,7)
  1) Špagety Carbonára (1,3,7)
  2) Smažený kuřecí řízek plněný šunkou sýrem, brambor (1,3,7)
   
2. 12.  Pondělí: Polévka – Hrášková (1,7)
 
  1) Smaž.rybí filé se salátem z čerstvé zeleniny (1,3,4,7)
  2) Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3,7)
   
Úterý: Polévka – Luštěninová (1,7)
  1) Kuřecí plátek se sýrem a slaninou, hranolky (1,7)
  2) Smažený hermelín, vař. brambor, tatarka (1,3,7)
   
Středa: Polévka – Valašská kyselice (1,7)
  1) Strapačky se zelím a slaninou (1,3,7)
  2) Hamburská kýta na smetaně houskový knedlík (1,3,7)
   
Čtvrtek: Polévka – Květáková (1,7)
  1) Boloňské špagety (1,3,7)
  2) Tortilla s kuřecími kousky a zeleninou, hranolky (1,3,7)
   
Pátek: Polévka – Krupicová (1,7)
  1) Noky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7)
  2) Vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolky (1,3,7)
   


Cena menu včetně malého pití: 140,- Kč
 

(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)