Polední Menu se podává v době od 11:00 do 14:00
výletní restaurace "U Křivé vrtule"
TÝDENNÍ MENU
17. 3. – 28. 3. 2025
Menu č.3: Dle výběru z jídelního lístku za cenu 170,- Kč
Po dobu prázdnin druhé menu dle nabídky
(V závorkách jsou uvedeny alergeny, které mohou být v jídle obsaženy)
Seznam hlavních potravinových alergenů
Pondělí: | Polévka - Masový vývar (1,3,7) |
1) Hrachová kaše s vrtulí, pečivo (1,3,7) | |
2) Kuřecí steak s pepřovou omáčkou, hranolky (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka - Bramboračka (1,7) |
1) Salát z čerstvé zeleniny s kuřecími masem (1,3,7) | |
2) Smažený kuřecí řízek, brambory, tatarka (1,3,7) | |
Středa: | Polévka - Luštěninová (1,7) |
1) Těstoviny zapečené s uzeninou, okurek (1,3,7) | |
2) Vepřové maso na houbách, rýže (1,3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka - Drštková (1,3,9) |
1) Kuřecí nudličky na kari, rýže (1,3,7) | |
2) Smažená vepřová játra, vař. brambor, tatarka (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka - Cibulačka (1,7) |
1) Mexické fazole s uzeninou, (1,3,7) | |
2) Pečená krkovice, zelí, brambory (1,3,7) | |
24. 3. Pondělí: | Polévka - Masový vývar s rýží (1)
|
1) Noky se špenátem a kuřecím masem (1,3,7) | |
2) Smažený sýr, brambory, tatarka (1,3,7) | |
Úterý: | Polévka - Krupicová (1,7) |
1) Povidlové knedlíky s mákem a cukrem (1,3,4,7) | |
2) Kung pao (kuřecí,vepřové), rýže (1,3,7) | |
Středa: | Polévka - Kulajda s vejcem (1,3,7) |
1) Čočka na kyselo s vtrulí, okurek, pečivo (1,3,7) | |
2) Vepřová kotleta se sýrem a slaninou, hranolky (3,7) | |
Čtvrtek: | Polévka - Chalupářská (1,3,7) |
1) Treska v bylinkovém těstíčku, vařený brambor (1,3,7) | |
2) Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, knedlík (1,3,7) | |
Pátek: | Polévka - Česnečka (1,3,7) |
1) Játrová omáčka s rýží (1,3,7) | |
2) Moravský vrabec, kapusta, brambory (1,3,7) | |
|